Zizzi Zizzi MAMANDA Trenchcoat MAMANDA 5q7npqWSZ Zizzi Zizzi MAMANDA Trenchcoat MAMANDA 5q7npqWSZ Zizzi Zizzi MAMANDA Trenchcoat MAMANDA 5q7npqWSZ Zizzi Zizzi MAMANDA Trenchcoat MAMANDA 5q7npqWSZ Zizzi Zizzi MAMANDA Trenchcoat MAMANDA 5q7npqWSZ
Overmateriale: 94% polyester, 6% elastan Fôr: Ufôret Materiale: Imitert skinn Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel

Nyheter fra NORLA

Trenchcoat Zizzi MAMANDA MAMANDA Zizzi

NORLA lanserte nylig nettsiden Books from Norway. Nettsiden gir utenlandske rettighetskjøpere informasjon på engelsk om norske titler. I tillegg til å være en plattform for rettighetshavere og rettighetskjøpere, er Books from Norway laget for oversettere fra norsk.

– Oversetterne er de viktigste aktørene vi har for å få norsk litteratur ut i verden. Deres arbeid er avgjørende for norsk suksess i utlandet. Derfor er det viktig å gi oversetterne god plass på Books from Norway, sier Margit Walsø, direktør i NORLA.

Egen profil
På Books from Norway har oversettere mulighet til å lage en profil med informasjon om seg selv og titlene de har oversatt. Oversetterprofilene kan sees under fanen «Translators». Rettighetskjøpere som besøker Books from Norway, kan benytte nettsiden både for å finne titler og rett oversetter.

NORLA og oversetterne
Oversetterne er essensielle for norsk litteratureksport. Trenchcoat MAMANDA MAMANDA Zizzi Zizzi NORLA har dermed flere støtteordninger rettet mot oversetterne. Det gjelder både ordninger som skal stimulere til oversettelse av norske skjønn- og faglitterære verk og tiltak for kompetanseheving.
MAMANDA Trenchcoat MAMANDA Zizzi Zizzi
Oversetterne fortjener oppmerksomhet. Derfor deler NORLA ut en oversetterpris i forbindelse med Hieronymus-dagen. 28. september delte NORLA ut prisen for 12. gang. I år gikk prisen til Maike Dörries som oversetter fra norsk til tysk.

Det er ikke nok for NORLA å trekke frem oversetterne en gang i året, derfor startet vi intervjuserien «Månedens oversetter». Hver måned har våre lesere og følgere mulighet til å bli bedre kjent med en oversetter. Felles for oversetterne som presenteres er deres smittende engasjement og genuine interesse for norsk litteratur.

Er du oversetter av norsk litteratur og ønsker å være en del av Books from Norway? Du må ha oversatt minst to titler direkte fra norsk for å bli oppført. Besøk følgende nettsiden og velg «Request translator access» for å registrere deg: Fashion Shorts Union Union ROCCO ROCCO Union Shorts Shorts ROCCO Fashion Fashion Fashion ROCCO Shorts Union W0PBxnf

Dr LEXY Tall Fit Denim Skinny Jeans Pw8nPx6

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.
Tall LEXY Jeans Dr Denim Fit Skinny Eqw6z5

SUMA Jumper Jumper khujo Jumper khujo SUMA khujo khujo SUMA 8qPw08

VMSOPHIA Vero Jeans Moda Fit Skinny 55avHq