HEM DETAIL FIT BOXY Benetton RUFFLE Skjorte nB4q0xHF HEM DETAIL FIT BOXY Benetton RUFFLE Skjorte nB4q0xHF HEM DETAIL FIT BOXY Benetton RUFFLE Skjorte nB4q0xHF HEM DETAIL FIT BOXY Benetton RUFFLE Skjorte nB4q0xHF HEM DETAIL FIT BOXY Benetton RUFFLE Skjorte nB4q0xHF
Overmateriale: 100% bomull Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Nyheter fra NORLA

DETAIL FIT Benetton Skjorte HEM RUFFLE BOXY

NORLA lanserte nylig nettsiden Books from Norway. Nettsiden gir utenlandske rettighetskjøpere informasjon på engelsk om norske titler. I tillegg til å være en plattform for rettighetshavere og rettighetskjøpere, er Books from Norway laget for oversettere fra norsk.

– Oversetterne er de viktigste aktørene vi har for å få norsk litteratur ut i verden. Deres arbeid er avgjørende for norsk suksess i utlandet. Derfor er det viktig å gi oversetterne god plass på Books from Norway, sier Margit Walsø, direktør i NORLA.

Egen profil
På Books from Norway har oversettere mulighet til å lage en profil med informasjon om seg selv og titlene de har oversatt. Oversetterprofilene kan sees under fanen «Translators». Rettighetskjøpere som besøker Books from Norway, kan benytte nettsiden både for å finne titler og rett oversetter.

NORLA og oversetterne
Oversetterne er essensielle for norsk litteratureksport. Skjorte HEM RUFFLE Benetton BOXY FIT DETAIL NORLA har dermed flere støtteordninger rettet mot oversetterne. Det gjelder både ordninger som skal stimulere til oversettelse av norske skjønn- og faglitterære verk og tiltak for kompetanseheving.
RUFFLE DETAIL FIT HEM Benetton Skjorte BOXY
Oversetterne fortjener oppmerksomhet. Derfor deler NORLA ut en oversetterpris i forbindelse med Hieronymus-dagen. 28. september delte NORLA ut prisen for 12. gang. I år gikk prisen til Maike Dörries som oversetter fra norsk til tysk.

Det er ikke nok for NORLA å trekke frem oversetterne en gang i året, derfor startet vi intervjuserien «Månedens oversetter». Hver måned har våre lesere og følgere mulighet til å bli bedre kjent med en oversetter. Felles for oversetterne som presenteres er deres smittende engasjement og genuine interesse for norsk litteratur.

Er du oversetter av norsk litteratur og ønsker å være en del av Books from Norway? Du må ha oversatt minst to titler direkte fra norsk for å bli oppført. Besøk følgende nettsiden og velg «Request translator access» for å registrere deg: Fashion Shorts Union Union ROCCO ROCCO Union Shorts Shorts ROCCO Fashion Fashion Fashion ROCCO Shorts Union W0PBxnf

Jeans SUPER 310 SHAPING Fit PL Skinny SKINNY Levi's® Plus UzqIYY

På Books from Norway finner du informasjon på engelsk om norske bøker i alle sjangre. Informasjonen utarbeides av rettighetshavere og NORLA.
SKINNY Fit SUPER Skinny SHAPING PL 310 Jeans Plus Levi's® XxZqIa8wva

SUMA Jumper Jumper khujo Jumper khujo SUMA khujo khujo SUMA 8qPw08

Twintip Plus Dongerijakke Plus Twintip f1q1pwHd